Tjäna pengar på ligafotbollen

Det är många av oss som älskar fotboll och att hålla koll på ligafotbollens historia och olika cuper. Ett nördigt intresse som du faktiskt kan tjäna pengar på. Tänk dig att kunna få inkomst, samtidigt som du håller på med din hobby. Här kommer tipsen på hur kan du tjäna pengar på ligafotboll.

Fotboll

Fotboll är världens största sport. Det är både en idrott som många utövar, men också som många är engagerade i som supportar, både till olika lag och till landslaget. Det är många av oss som älskar att bänka oss framför tv:n eller datorn, för att följa med i olika ligor och heja fram vårt lag. Än roligare är det att rent av få åka på en match, särskilt utomlands. Problemet är naturligtvis att det inte är helt gratis, vare sig att gå på matcher i Sverige eller att göra en resa till London för att se Arsenal spela på hemmaplan. Då är det bra att kunna tjäna extra pengar hemifrån på favoritsporten.

Blogg och webbhandel

Det lättaste sättet att tjäna pengar på ligafotbollen är genom att skapa en riktigt bra blogg. Då intresset för fotboll är stort är det många som surfar runt och letar efter intressant kunskap om allt från spelarna till historia, fakta och statistik. För att lycka med din blogg måste du nischa den. Det räcker dock inte att du bara nischar den till att handla om fotboll, utan du måste fördjupa dig inom fotbollen. Du kan följa en särskild klubb eller svenska spelare i en särskild liga. Sedan skriver du långa artiklar om ditt ämne. Till din blogg kan du sedan ha en webbhandel där man kan köpa intressant fotbollssaker. Det bästa är om du hittar foton eller betalar en designer att rita snygga eller komiska bilder, som du sedan trycker upp. Profilprodukter är något som säljer jättebra och det finns en anledning till att många framgångsrika företagare väljer att satsa på dem. Du kan sälja allt från tröjor och muggar till tejp med tryck på din blogg och webbhandel. Det viktigaste är att du skapar snygga tryck eller tryck som fotbollsälskare kan känna igen sig i.

E-bok eller podcast

Ett annat sätt att tjäna pengar på ligafotboll är genom att skriva e-böcker eller att skapa podcaster. Om du ska skapa podcaster bör du göra det i anslutning till en blogg, så att du upplevs lite grann av ett ”fotbollsvarumärke” på nätet. Om du ska skriva e-böcker krävs det att du har mycket kunskap inom ämnet och kan skriva någorlunda väl.

När du skapar bloggposter, podcast eller e-böcker är det, som sagt, viktigt att du fördjupar dig. Det måste finnas en anledning för fotbollsintresserade att följa just dig. Tänk också på att dina åsikter inte säljer, såvida du inte heter Zlatan, utan du måste fokusera på själva fotbollen, spelarna eller en särskild liga. Ju nördigare du är, desto fler läsare kommer du att få.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

awake